Zusters abdij Brecht maken shampoo van trappistenbier Westmalle

De zusters trappistinnen van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth maken voortaan shampoo en andere verzorgingsproducten van Westmalle trappistenbier. Dat bier zou volgens de zusters positieve effecten hebben voor hoofdhaar en huid.

De zusters trappistinnen van de abdij in Brecht maken al sinds 1964 zeep- en verzorgingsproducten onder de naam TRAPP. De keuze voor het bier van de paters in Westmalle is logisch, omdat de trappistenbrouwerij in de buurt ligt en de paters tot dezelfde orde behoren als de zusters.

Nieuw gamma verzorgingsproducten

Met het nieuwe gamma verzorgingsproducten bewijzen de zusters dat ze mee zijn met de tijd. Ze stellen dat het trappistenbier van Westmalle veel polyfenolen bevat, wat zou beschermen tegen de veroudering. Bovendien heeft een bier een antibacteriële werking en hebben de oligo-elementen en vitaminen en mineralen een positieve werking op hoofdhaar en huid.

Ook inzake de verkoop bewijzen de zusters dat ze mee zijn met de tijd. De shampoo en de verzorgingsproducten van TRAPP kan je niet alleen kopen in de abdijwinkel, maar ook via een webshop (www.trappwebshop.be)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*