Zijn uw glazen hygiënisch schoon? Maak nu gebruik van onze speciale actie

https://nl.meiko-bps.be/nl/campagnes/wij-wassen-coronavrij/

Alle maatregelen die u als horecaondernemer moet nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn U welgekend! Maar hoe schoon is eigenlijk het (bier)glas dat u serveert?

Het handmatig spoelen van (bier)glazen in een spoelbak met virussen en bacteriën op de loer, volstaat niet en is een gevaar voor de gezondheid. Alleen met een professionele glazenspoelmachine wast u glazen niet alleen optisch, maar ook gegarandeerd hygiënisch schoon. En er zijn nog veel meer voordelen.

Voordelen voor uw gasten

  • Hygiënezekerheid. Een glazenspoelmachine wast de glazen bij een temperatuur van ten minste 65 graden gedurende minimaal 90 seconden. Virussen en bacteriën worden hierdoor effectief gedesactiveerd.
  • Optimaal wasresultaat. Geen vette glazen meer waardoor het bier niet parelt en de schuimkraag inzakt, en ook de lippenstift op het wijnglas is verdwenen

Voordelen voor u

  • Besparing op energie, water, chemie en personeel
  • Minder glasbreuk
  • Geen verbleekte decoraties, krassen en schuurplekken meer
  • Tijdbesparing en u weet wat dat betekent

Misverstanden machinaal wassen

Veel mensen denken nog steeds dat wassen in een glazenspoelmachine niet goed is voor de schuimkraag van het bier, dat spoelen met de hand sneller gaat of dat een dergelijke machine onbetaalbaar is. Graag helpen we deze en andere misverstanden de wereld uit. Kijk op de MEIKO website

Actie: gratis ComfortAir energieterugwinning bij MEIKO M-iClean glazenspoelmachine met osmose!

Garandeer uw gasten de hoogst mogelijke hygiëne en bestel vandaag nog een MEIKO M-iClean glazenspoelmachine met osmose. Deze premium machine is snel geïnstalleerd, heeft weinig ruimte nodig en zorgt in recordtijd voor schitterend schoon en hygiënisch glaswerk. De omgekeerde osmosetechnologie zorgt er bovendien voor dat u niet meer hoeft te poleren.

Bestelt u vóór 1 augustus, dan krijgt u de ComfortAir energieterugwinning er gratis bij. En dat betekent: geen dampen in de ruimte, nóg meer energiebesparing en nóg sneller droge glazen!

Contacteer ons voor meer informatie


– via 078-150 279,
– bel uw dealer
– of kijk op onze website.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*