Zevende Mister Spaghetti te Turnhout

Eind oktober opende het zevende filiaal van ‘Mister Spaghetti’ in Vlaanderen op de markt van Turnhout. De zaakvoerders noemen het een toplocatie voor een uitdagend concept. Met 90 zitplaatsen binnen en 120 op het terras lijkt het woord uitdaging meer dan spannend.

Blijven groeien
Veerle Jacobs en Samuel Opdenbosch openden hun eerste pasta restaurant in 2014 in Roeselare. Daarna kende de formule een bijna niet te stoppen groei. Na Roeselare werd zowat het gehele West-Vlaamse grondgebied ingepalmd met vestigingen in Kortrijk, Brugge en Oostende. Buiten die provinciegrenzen zijn er ondertussen al vestigingen in Antwerpen, Aalst en dus Turnhout. Aan het enthousiasme van Jacobs en Opdenbosch te horen is dit absoluut nog geen eindpunt want de formule blijkt aan te slaan.

Mister Spaghetti
Mister Spaghetti serveert not ordinary spaghetti in een cosy setting. Bij iedere locatie wordt gekozen voor een mooi, huiselijk interieur waar het gezellig zitten is, gaan voor een toffe sfeer en een waslijst aan spaghetti. Op de kaart prijken meer dan 25 verschillende verse sauzen die kunnen gecombineerd worden met verscheidene soorten pasta zoals spaghetti, cappellini, volkoren, spelt,… .
Net als in de andere restaurants van Mister Spaghetti eten de klanten in Turnhout er in een ongedwongen New York-getinte setting. Jazzy-house muziek en het dragen van een slabbetje, vormen de rode draad in alle vestigingen. Ook vegetariërs, vegans en mensen met allergieën worden op hun wensen bediend. Voor wie kampt met keuzestress werkte Mister Spaghetti ook leuke sharing formules uit, waarbij je 3 tot 4 verschillende sauzen kan kiezen en deze naar hartenlust kan proeven samen met je tafelgenoten. Formules die alleen verkrijgbaar zijn voor meerdere personen. Een ander sterke troef is dat men Mister Spaghetti terecht kan voor een snelle hap, als voor een restaurantervaring van aperitief tot en met dessert.

Turnhout
Het restaurant in Turnhout, waar voorheen het Italiaanse restaurant Capriani was gevestigd werd op
Zeer korte tijd volledig gerenoveerd en aangekleed en krijgt, net als de andere Mister Spaghetti’s, een industriële maar toch huiselijke look. Door zijn commerciële ligging zal de vestiging in Turnhout, in tegenstelling tot de andere vestigingen, alle dagen open zijn. De kaart is dan ook uitgebreider met meer aandacht voor cocktails, tapas en koffie en desserts. Ook in Turnhout kunnen klanten de XL-challenge aangaan. Wie er in slaagt een spaghetti bolognese van maar liefst 2,3 kg binnen het half uur naar binnen te spelen, moet niet betalen, krijgt een certificaat en komt met naam en toenaam op de beroemde ‘wall of fame’.
Foto from Mister Spaghetti

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*