World’s’ 50 Best Restaurants pas in 2021 in Antwerpen

Zopas ( 30 maart) werd aangekondigd dat het evenement The World’s 50 Best Restaurants 2020 verplaatst zal worden naar 2021. Evenmin zal 50 Best dit jaar zijn jaarlijkse lijst in gerangschikte vorm publiceren.

Antwerpen
De World’s 50 Best Restaurants 2020 awards, gesponsord door S.Pellegrino & Acqua Panna, zullen dus niet plaatsvinden op 2 juni in Antwerpen. 50 Best heeft het besluit genomen om het evenementenprogramma in Antwerpen uit te stellen tot 2021, als de situatie het toelaat. Visit Flanders en de stad Antwerpen kijken ernaar uit samen met de organisatie om de gastronomische wereld pas in 2021 te verwelkomen, wanneer restaurants hopelijk goed op weg zijn in een proces van wederopbouw en herstel.

Ondersteuning
William Drew, woordvoerder voor ’s werelds 50 beste restaurants, verklaarde in een mededeling: “Gezien de wereldwijde omstandigheden zullen we er in 2020 alles aan doen om de restaurantsector te helpen vechten voor zijn toekomst, en om te helpen bij het werk dat chefs en restauranthouders verwezenlijken om anderen te helpen.” In plaats van de wereldwijde gastronomische bijeenkomst, zal 50 Best impactvolle initiatieven ontwerpen en ontwikkelen die de wereld zullen helpen om samen te werken in deze tijd van nood. Het zal ook zijn netwerk gebruiken om programma’s te ondersteunen en uit te breiden die bedrijven zullen versterken, terwijl het zijn redactionele campagne voortzet om restaurants, restaurantmedewerkers en chef-koks te ondersteunen. Deze beslissing is niet alleen genomen als gevolg van de huidige internationale reisbeperkingen en ernstige gezondheidsproblemen, maar ook in het licht van de gruwelijke tol die de pandemie eist in de restaurant- en horecasector wereldwijd, om nog maar te zwijgen van het lijden van miljoenen individuen door toedoen van het virus. “We staan ​​in deze ongekende tijd verenigd met de restaurantsector”, zegt Drew. “Vandaag doen we een belofte dat, hoewel er dit jaar geen 50 beste restaurants ter wereld worden gevierd, we zullen optreden om restaurants te ondersteunen en te verdedigen, vandaag en in de toekomst. “

Feedback
“Onze oprechte dank gaat uit naar de restaurantsector en al diegenen die zijn opgestaan ​​om de gemeenschap te steunen. Van het aanbieden van maaltijden en bezorgdiensten tot het onderhouden van contacten met overheidsfunctionarissen om restaurants en hun toekomst te beschermen, wij staan ​​allemaal achter u.” volgens 50 Best. De organisatie vraagt ​​restaurants om een ​​korte enquête in te vullen om zo te helpen op de hoogte te blijven van de lokale situatie in hun regio. De organisatie vraagt ook om initiatieven te melden die restaurant en hun medewerkers steunen. w50best@wrbm.com .
Via Instagram- , Facebook- en Twitter- kanalen, worden de initiatieven van over de hele wereld gedeeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*