WorldHotels lanceert lifestyle merk Crafted Collection

WorldHotels voegt een nieuw merk aan de portfolio toe. Het gaat om de WorldHotels Crafted Collection, een merk van speciaal samengestelde, bijzondere en onafhankelijke hotels.

Crafted Collection wordt in de markt gezet als een nieuwe generatie van lifestyle hotels, die gecreëerd werden voor reizigers die hunkeren naar bijzondere ervaringen, creativiteit en een uniek design. Elk Crafted hotel moet een service aanbieden, die een emotionele band creëert met de gasten.

Storytelling

Op dit ogenblik zijn er 5 Crafted Hotels. Twee in de Verenigde Staten en drie in Europa (Zander K Hotel in bergen, Noorwegen; The Vault Hotel in Helsingborg, Zweden en Hotel Haarhuis in Arnhem, Nederland). Hotels die toetreden tot WorldHotels Crafted Collection genieten van een snelle opschaling met onmiddellijke toegang tot het digitale netwerk van WorldHotels, gunstige commerciële vooraarden en een wereldwijd sales team. Een speciaal Crafted integratieproces zorgt er voor dat het individuele verhaal van elk hotel tot leven wordt gebracht via een storytelling-campagne. Uiteraard krijgen de Crafted Hotels toegang tot het WorldHotels RewardsSM loyaliteitsprogramma.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*