Word jij de Viskok van het Jaar 2022?

Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met rog? De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 2022 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen. Voor de 32ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar ROG, in combinatie met traditionele streekproducten.

De winnaar wordt toegevoegd aan het rijtje topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente winnaars waren onder andere Jan Audenaert van D’Oude Pastorie, Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit & Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury.

De winnaar van de Viskok van het Jaar ontvangt niet enkel een prachtige trofee – ontworpen door kunstenaar Marc Vanhecke – maar mag ook toetreden tot het team van de NorthSeaChefs.
 

De wedstrijd vindt plaats tijdens Horeca Expo Gent op maandag 22 november 2021.

De inschrijvingen worden afgesloten op 15 oktober 2021.

Alle informatie over de wedstrijd vind je hier: www.versondernemer.be/wedstrijd-viskok-van-het-jaar-2022

op de foto: winnaar Viskok van het jaar 2020 Jan Audenaert van restaurant d’Oude Pastorie in Lochristi

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*