Wolf Winterbar in Zottegem

Lokte de populaire winter pop-up Husky Bar vorig jaar in Kuurne nog 45.000 bezoekers, in Zottegem hopen ze deze winter nog beter te doen. Hoewel er van winter nog geen sprake was, opende in Zottegem winterbar ‘ Wolf Bar ‘.

Hiermee krijgt de voormalige Husky Bar een vervolg in de Zottegemse evenementenhal Sotto’s. “We hadden graag in Kuurne gebleven, maar moesten noodgedwongen op zoek naar een andere locatie”, zegt mede initiatiefnemer Frederik Stragier. “Toen ons oog viel op Sotto’s, waren we zeer snel overtuigd van de mogelijkheden: centraal gelegen in de regio, een prachtig ingericht gebouw en uiteraard ook een naam die klinkt als een klok in de evenementenwereld.” Als het aan de initiatiefnemers Frederik Stragier en Pieter Lambert ligt wordt ‘Wolf Bar’ de grootste winterbar van Vlaanderen met gratis toegang. De bar opende begin december. Bij buiten temperaturen van 12 graden ontplooide zich binnen een adembenemend winterlandschap.

Aprés Ski

Een Oostenrijkse skihut, een toog en glazen gemaakt uit ijs, een megagrote danszaal (discotheek) van 1000 vierkante meter, een loungebar om de maag te vullen, een terras dat kan worden afgehuurd, kortom wintersfeer met een hoog aprés ski gehalte. Wolf Bar zal zeker tot eind januari gratis toegankelijk zijn op vrijdag- zaterdag- en zondagavond. Volgens het succes is er ook al een optie genomen tot eind februari.
De donderdagen zijn opgevat als Business Thursdays, voor bedrijven om te netwerken of een ontspannend avondje uit met het personeel of vrienden. Daarnaast zijn er verschillende thema-avonden zoals retro nights, après-ski nights, afterworkfeestjes, holebi-avonden en nog veel meer . Vijftig verschillende dj’s moeten voor de ambiance zorgen in Wolf Bar. “Dimaro, 5Napback, Lennert Wolfs en Dennis Cartier zijn de huisdj’s. Maar daar komen regelmatig andere namen bij. Tijdens speciale evenementen zullen ook internationale acts en dj’s aangetrokken worden.