Welke trends zien we straks op Anuga?

Van 5 tot en met 9 oktober 2019 vindt in Keulen Anuga plaats. Hier kan je rekenen op een diversiteit van producten en diensten die de wereld van eten en drinken omvatten. Of het nu gaat om vegetarische en veganistische producten, gluten- en lactosevrije producten, superfoods of kant-en-klare producten – er is voor elk wat wils.

Ongeveer 7.400 exposanten uit 100 landen maken gebruik van ’s werelds belangrijkste branchebijeenkomst voor de levensmiddelen- en drankenindustrie om hun nieuwste trends en innovaties te presenteren. De trendthema’s weerspiegelen de actuele ontwikkelingen binnen de branche. Daarnaast richt Anuga zich consequent op de trends van de toekomst.

Naast diversiteit en internationaliteit biedt het beursconcept “10 beurzen onder één dak” de inkopers uit de hele wereld ook een overzicht van de respectievelijke trendthema’s. De duidelijke structuur, onderverdeeld in branchespecifieke segmenten, zorgt voor een goede oriëntatie. Elk van de afzonderlijke vakbeurzen is uniek op zich en in sommige gevallen ook de toonaangevende beursleider binnen het welbepaalde vakgebied.

Meer info op www.anuga.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*