Voormalig driesterrenrestaurant De Karmeliet staat te koop

Drie jaar geleden sloot Geert Van Hecke zijn driesterrenrestaurant De Karmeliet in de Langestraat te Brugge om te beginnen met een ander project. Nu staat het voormalige driesterrenrestaurant te koop. Voor een serieus prijskaartje.

Drie jaar geleden verruilde sterrenchef Geert Van Hecke zijn driesterrenrestaurant De Karmeliet in de Langestraat te Brugge voor een kleiner restaurant Zet’joe even verderop. Ondertussen heeft Zet’joe ook al een Michelinster verworven.

Feestzaal

Het voormalige driesterrenrestaurant De Karmeliet was gehuisvest in een statig pand uit 1830 met tuin, orangerie, grote keuken, wijnkelder en burelen. Geert Van Hecke behield er zijn bureau en wilde het pand gebruiken als feestzaal. De sterrenchef vindt echter dat het pand te weinig verhuurd wordt als feestzaal en plaatst het pand daarom in de etalage. Volgens de chef zit er geen haast achter de verkoop. Het prijskaartje is dan ook niet mis. Wie het pand van het voormalige driesterrenrestaurant De Karmeliet wil kopen, zal hiervoor 2.6 miljoen euro moeten neertellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*