Voordeelsite Two4one schakelt om naar ‘take away’ concept

Two4One, al meer dan tien jaar een succesvol online voordeelplatform voor de horeca, wil die sector tijdens de verplichte sluiting blijven ondersteunen. Daarom biedt het onlineplatform horecazaken vanaf nu de kans om aanbiedingen voor afhaalmaaltijden te bundelen op het bekende platform. Verscheidene restaurants stappen mee in dit concept.

Een greep uit de deelnemende restaurants

De Schandpaal in Brecht

Nieuwe klanten

De Schandpaal in Brecht is één van de vele zaken die enthousiast meestappen in het concept. “Two4One zorgt dat ik klanten bereik die anders niet bij mij komen”, zegt zaakvoerder Jimmy Janssens. “Met de klanten die via Two4One komen, kunnen we toch wat extra volume halen. Ik vind Tow4One interessant omdat ik als zaakvoerder flexibel mijn promotie kan kiezen. Ik ben bekend voor mijn klassiekers en de wildgerechten. Ik doe dan liever geen menu, maar geef gewoon een korting voor Two4one klanten. Die klanten kunnen een voucher krijgen bij Two4One die dan bij de bestelling wordt verrekend. Heel eenvoudig en handig voor mij en de klant. ”

Atlas Foods uit Turnhout

Breder bereik

Atlas Foods uit Turnhout : “Alle beetjes helpen”, zegt Myrtha Louis Van Deun. “Met Two4One krijgen we toch heel wat extra aandacht en een breder bereik. Ik bied naast mijn gewone afhaalkaart een Two4One menu aan met soep, Chile Con Carne of Tajine en nagerecht voor 32 euro. Je begrijpt meteen dat daar weinig winst op zit. Maar het helpt me wel om voldoende volume te halen en meer mensen te bereiken.”.

De Lieve uit Damme

Extra publiciteit

De Lieve uit Damme : “Ik wil tijdens de lockdown vooral bezig blijven”, zegt eigenaar Frank Verstraete. “Two4One zorgt altijd voor extra publiciteit. Bovendien is take-away met een Two4One menu een kans om de vele teleurgestelde klanten toch iets aan te bieden. Ik had veel reservaties om te komen eten via Two4One en de actie in de Flairpocket. Mensen zijn teleurgesteld dat die reservaties wegvallen. Dit is een alternatief dat zéér welkom is.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*