SAMEN MET DEBIC VOOR DE VOLLE 100 ERTEGENAAN

Unieke Debic-actie: €100 terugbetaald

Beste Chef

De coronacrisis heeft ongetwijfeld ook op uw zaak een grote impact. Zelfs na een gedwongen sluiting zorgen de regels rond social distancing ervoor dat het klantenaantal beperkter is dan voorheen. En dat vertaalt zich in uw omzet.

Debic, hét zuivelmerk voor de professional, wil in deze moeilijke tijden een echte ‘partner in cream’ zijn. Niet alleen met kwalitatieve producten die u tijd en geld besparen, maar ook met een unieke actie die u een financieel steuntje in de rug geeft.

Bestelt u tussen 01/06/2020 en 31/10/2020 100 liter aan Debic-producten bij uw grossier, dan krijgt u van Debic €100 terugbetaald*. Een welkom extraatje! En ook na die eerste 100 liter blijft Debic u steunen, met een korting van 0,20€ per L aangekocht product*. Zo kan u er weer voor de volle 100 tegenaan.

Smaakt dit naar meer? Registreer u dan vandaag nog om deel te nemen.

Boost uw omzet met het Debic takeway dessertenconcept

Om in deze uitdagende tijden toch voldoende omzet te genereren, bieden veel restaurants  takeaway gerechten aan. Deze creatieve oplossing vraagt echter om wat aanpassingen aan uw menu, inclusief uw desserten.

Met het takeaway dessertenconcept van Debic creëert u verrukkelijke nagerechten, in een mum van tijd. Desserten die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien. Een bijkomend voordeel is dat de mise-en-place dezelfde is voor takeaway als voor in uw zaak zelf. Zo bespaart u nog eens extra tijd, en dus geld!

Wilt u tips & tricks voor een doordacht takeaway dessertenassortiment ontdekken en meteen frisse inspiratie opdoen? Lees dan nu het artikel.

* Alle informatie over deze actie vindt u op www.debic.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*