Vijf nieuwe Belgische leden bij Jeune Restaurateurs Europe

De coronavirus-crisis zorgt voor veel verschuivingen op allerhande kalenders, zo ook op die van JRE. De 2020 gids voor jonge restauranthouders in Europa is zojuist gepubliceerd en had met veel tamtam moeten worden gepresenteerd.

Nieuwkomers
De gids bevat vijf nieuwe Belgische restaurants met jong talent. Daarmee staan 27 Belgische leden tussen de 320 leden in heel Europa. Twee van de nieuwe leden komen uit Wallonië: Charles-Edouard Jandrain, die een geweldig adres heeft in Namen (Attablez-vous), en het duo Antoine Guilmot en Candice Larajeira Torre en hun Nowa in Berloz. Twee nieuwkomers die net zoals de andere nieuwkomers zichzelf en hun kooktalenten reeds hebben bewezen. Uit Vlaanderen komen Sébastian Sandor van Heritage in Gent, de tandem Pieter Caubergs en Bina Snoeckx en hun La Sarriette in Peer en les Abris in Zottegem met kok Kristof Timmermans en gastheer Tijs Coessens.

Visie
JRE is een vereniging van jonge, talentvolle restauranthouders, gedreven door de passie voor hun vak. Een interne kwaliteitsselectie garandeert dat deze ambitieuze chefs tot de top van de Europese gastronomie behoren. De roeping van de JRE is om het culinaire erfgoed, de tradities en de kwaliteit van de producten te verdedigen. En die visie is ook bij de nieuwkomers terug te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*