Via Cheflix leer je de knepen van het vak van topchefs

Topkoks lanceren hun eigen streamingsdienst Cheflix. Op deze ‘Netflix voor hobbykoks’, krijg je toegang tot online masterclasses van sterrenchefs. De chefs leren je hoe je culinaire gerechten kunt bereiden in de eigen keuken.

25 Michelinsterren

Cheflix heeft meer dan 20 internationale topchefs kunnen strikken, die samen goed zijn voor 25 Michelinsterren. Deze topkoks geven online masterclasses, die bestaan uit 10 video’s, die elk circa een kwartier duren en doorgaans gefilmd worden in de keuken van de chef thuis.

Tijdens de masterclasses leggen de topchefs stap voor stap de recepten uit van diverse culinaire gerechten. Daarnaast krijgen de geïnteresseerde hobbykoks ook nog handige kooktechnieken voorgeschoteld. De kijkende hobbykok kan alles leren op eigen tempo, aangezien de masterclasses kunnen gepauzeerd worden of er teruggespoeld kan worden. De online lessen zijn ook voorzien van een stappenplan.  De hobbykoks krijgen ook een handig boodschappenlijstje, waardoor ze indien gewenst ook zelf aan de slag kunnen.

Elke maand worden er nieuwe masterclasses toegevoegd. De bedoeling is om in  toekomst nieuwe thema’s aan te snijden en ook nieuwe topchefs aan te trekken. Voor een onbeperkte toegang tot de streamingsdienst Cheflix, betaal je maandelijks 4.99 euro. Streamen kan via desktop, laptop, smartphone en televisie met Chromecast.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*