Verhuis van Sea Grill naar Villa Loraine

Foto Unilever

Net voor de verschijning van de nieuwe Gault&Milau gids (4 november) was er op de site van de gids opmerkelijk nieuws te lezen. Een verhuis van Sea Grill naar La Villa Lorraine waarvan de toekomst ook al onduidelijk is.

Aan de basis hiervan ligt een grondige renovatie van het Radisson Blue Hotel, waar na de kamers nu ook de lobby en het gelijkvloers aan de beurt zijn. Sea Grill, het restaurant van Yves Mattagne, zal er op 31 december 2019 sluiten. Van 15 januari tot 30 april zal Yves Mattagne met zijn team een pop-up runnen op een nog later te bepalen locatie. Vanaf 7 mei zullen de Sea Grill en zijn team zeker naar La Villa Lorraine verhuizen. Daar zal Gary Kirchens en zijn team op 22 februari z’n laatste service draaien. Om vervolgens ook een pop-up te beginnen. Na de sluiting op 22 februari, wordt La Villa Lorraine zelf ook gerenoveerd.

Mattagne ziet het alvast als een uitdaging om een nieuwe bladzijde om te draaien in zijn culinaire carrière. In het nieuwe concept wil hij de sterke punten van de beide restaurants in elkaar doen overvloeien. In de vernieuwde villa zal de sfeer losser en gemoedelijk zijn, maar met de gekende kwaliteit, liet Mattagne zich ontvallen in verschillende interviews. Of er een naamsverandering komt is nog niet duidelijk, misschien wordt het Sea Grill by Villa Lorraine ? En wat met de sterren: Sea Grill heeft er 2, La Villa Lorraine 1. Het is ook nog niet duidelijk wat er in de toekomst zal gebeuren met het team van Kirchens. Beide restaurants zijn in handen van Serge Litvine, die verder ook eigenaar is van La Villa in the Sky, Da Mimmo, Villa Emily en Odette. (JV)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*