Vastgoedgroep IRET koopt Hilton Antwerp Old Town

De Antwerpse vastgoedgroep IRET is de nieuwe eigenaar van Hilton Antwerp Old Town. De verkoop, waarover geen details zijn vrijgegeven, komt onverwacht. Wat de vastgoedgroep van plan is met het Antwerpse hotel aan de Groenplaats, is ook niet duidelijk. IRET laat voorlopig niet in zijn kaarten kijken.

IRET wil wel kwijt dat de Hilton Antwerp Old Town een grondige renovatie gaat krijgen. Tevens zou er ook sprake zijn van een uitbreiding, maar dit zijn voorlopig speculaties die niet bevestigd zijn.

Langetermijnvisie

De acquisitie van het viersterrenhotel aan de Groenplaats kadert wellicht in de langetermijnvisie van IRET om te gaan investeren in de hotellerie. Zo ontwikkelt de vastgoedgroep het Botanic Antwerp hotel aan de Antwerpse Kruidtuin, dat in 2020 moet openen. Dit hotel gaat 100 kamers tellen en mikt op MICE-activiteiten. Bij grote congressen gaat er meer capaciteit nodig zijn. Die vindt men dan bij Hilton Antwerp, dat 200 kamers telt. De synergiën tussen beide hotels spelen in ieder geval mee in de visie van IRET.

IRET is daarnaast ook nog eigenaar van het nieuwe hotel Park Inn by Radisson Berchem op de voormalige site van Post X. De vastgoedgroep gaat ook nog een hotel van 170 kamers ontwikkelen in de Antwerpse binnenstad.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*