Urban retreat in The Westin Grand in Frankfurt

Meer dan twee jaar: zo lang duurde de totaalrenovatie van het prestigieuze hotel The Westin Grand, in het Duitse Frankfurt. Het hotel opende onlangs opnieuw de deuren. Het nieuwe, unieke design spreekt tot de verbeelding. Al is The Westin Grand voortaan ook een ware welzijnsoase in hartje Frankfurt. Gasten kunnen er een ‘urban retreat’ volgen.

Het hotel onderging een totaalrenovatie. Alle 372 hotelkamers ondergingen een complete metamorfose. Ze steken in een modern design: vloeren in natuurlijke kleuren, elegante houten meubels, eigentijdse kunstwerken en een sfeervolle verlichting maken van elke kamer een rustgevende oase. Zelfs de badkamers zien er helemaal anders uit. Grote eyecatcher is de Westin Heavenly Shower, een gigantische inloopdouche met een regen- en gewone douchekop.

Lobby voor telewerkers

In de lobby prijkt een nieuwe, knusse sofahoek – ideaal voor wie de batterijen eventjes wil opladen. Dankzij de praktische tafels is het tegelijk een productieve werkomgeving, die helemaal past bij het principe ‘gezond werken’. Handige extra: in de ‘Grab & Go’-store kloppen gasten overdag én ’s nachts aan voor verse, lokale snacks en dranken.

Urban retreat

In de vernieuwde The Westin Grand in Frankfurt staat alles in het teken van welzijn. Gasten kunnen er een zogenaamde ‘urban retreat’ volgen. Daarin komen zes welzijnsaspecten aan bod: gezond slapen, gezond eten, gezond bewegen, je goed in je vel voelen, gezond werken en gezond ontspannen. Via deze zes pijlers vervult het hotel de belangrijkste noden van de gasten, terwijl zij van een exclusief verblijf genieten. Ook in het nieuwe wellnesscentrum voelen gasten zich goed in hun vel. Ze volgen er verschillende behandelingen en relaxen in de sauna, het stoombad en binnenzwembad.

Arabella Hospitality SE, de hoteluitbater, en Bayerische Hausbau, de eigenaar, investeerden samen enkele tientallen miljoenen in deze renovatie. Joern Siebke (Studio Lix Berlin) stond in voor het design. Marriott International blijft verantwoordelijk voor het hotelmanagement.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*