Uniek concept, uniek interieur, made by Dôme Deco

Dôme Deco schittert opnieuw als interieur partner. Het concept “Dinner on the Lake” is volledig ondergedompeld in de “Cosmopolitan Lifestyle” van Dôme Deco. Het pop-up restaurant gelegen in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen ontvangt levensgenieters nog tot eind september in een prachtig interieur op een drijvend vlot.

“Urban jungle chique” zo beschrijft Jeremy Buyle, Co-founder Dinner on the Lake, de stijl waar het Limburgse interieurmerk Dôme Deco rond moest werken. Het team van Dôme Deco tekende een interieur uit wat volledig past bij het concept. Jeremy Buyle, Co-founder Dinner on the Lake: “Dôme Deco straalt klasse en elegantie uit. Met een zeer warm gevoel en accenten.”

Britta Cerneels, interieur architecte Dôme Deco:

“Het resultaat is top. Dôme Deco presenteert zich op een unieke manier met dit concept ‘Dinner on the Lake’. Het combineren van de identiteit van Friends and Fools met die van Dôme Deco is voor ons exact het soort uitdaging waar wij van houden en heeft geleid tot de perfect combinatie. Zo laten we weer blijken dat Dôme Deco voor elk project een totaalinterieur oplossing heeft.”

Jeremy Buyle, Co-founder Dinner on the Lake: “Toen ik Stefan Verheyen (CEO Dôme Deco) ontmoet heb, was er direct een klik. De zin om samen te werken was enorm aanwezig. Ook in de toekomst wensen wij DOTL uit te rollen met Dôme Deco als interieur partner. Ik ben dus uitermate tevreden van de kwaliteit, de service, de opvolging en de toekomstplannen. Daarnaast heb ik ook alleen maar goede reactie gehad op het interieur.”

Het luxueuze vlot bestaat uit 2 verdiepingen. De bovenste verdieping is de lounge, hier worden de gasten ontvangen met een aperitiefje. Dôme Deco zorgde voor het lounge gevoel door gebruik te maken van verschillende soorten zitruimtes te creëren wat een relaxerend gevoel geeft. Bartafels – en stoelen, zetels, “Marais low-dining” tafels met “low-dining” stoelen met bijpassende decoratie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*