Uitbater Hotel Kasteel Gravenhof in Dworp legt boeken neer

De activiteiten van Kasteel Gravenhof in Dworp liggen voorlopig stil. De uitbater laat weten dat corona Gravenhof genekt heeft. Het Gravenhof is een hotel, maar heeft ook feestzalen en een brasserie.

Het Gravenhof is vooral bekend als locatie voor feesten en evenementen. Doordat er door de coronacrisis nog steeds geen perspectief is om opnieuw feesten en evenementen te organiseren, heeft de directie van Hotel Kasteel Gravenhof besloten om de handdoek in de ring te gooien.   

Op de website vind je deze mededeling: “Wegens de aanhoudende impasse voor feestzalen zijn we op een punt gekomen dat we genoodzaakt zijn om de boeken neer te leggen van de uitbating van Gravenhof BV. We betreuren ten zeerste de huidige gang van zaken, en klagen het complete gebrek aan perspectief vanuit de overheid aan, die geen oor heeft naar de noodkreet vanuit onze sector. De hoge vaste kosten en huurgelden die gepaard gaan met de uitbating van een kasteel dwingen ons na meer dan 6 maanden complete en gedwongen in-activiteit tot deze betreurenswaardige beslissing. Het is hartverscheurend om na meer dan 30 jaar hard werk ons levenswerk hierdoor te zien verloren gaan. We vragen begrip aan onze medewerkers, klanten en leveranciers voor deze ongeziene situatie waarin we ons bevinden”.

De uitbater zegt er ook nog bij dat de hele situatie niets te maken heeft met het feit dat Kasteel Gravenhof recent ook als gebouw te koop staat. Gravenhof BV is als uitbater geen eigenaar van het gebouw.

Curator

Er is een curator aangesteld om te beslissen over het verdere lot van Kasteel Gravenhof.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*