Twee aanwinsten voor Romantik Hotels & Restaurants in België

Met ingang van 1 januari 2020 zijn in België een nieuw hotel en een luxe B&B toegetreden tot Romantik Hotels & Restaurants, het samenwerkingsverband van onafhankelijke hotels, exclusieve B&B’s en restaurants in acht Europese landen.

Inmiddels zijn in totaal 200 individuele bedrijven lid van de organisatie, waarvan zeven in België en vijf in Nederland. De nieuwe leden zijn het recent geopende Romantik Hotel Mondragon in Zierikzee en Romantik Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis in Brugge . Ook het luxe B&B Zonnehuis in de Belgische kustplaats De Haan sloot zich nieuw bij Romantik aan.

Viersterren Boutique Hotel ‘t Fraeyhuis is gelegen in het centrum van Brugge en werd in 2018/’19 geheel gerenoveerd en ingrijpend verbeterd. Het historische pand (vroeger Hotel Egmond) in het Minnewaterpark beschikt over 12 suites, deluxe en standaard kamers. Zonder eigen restaurant staat ’s morgens wel een uitgebreid buffetontbijt met champagne klaar. Gedurende de dag kunnen de gasten gebruik maken van een lounge waar gratis koffie en thee wordt geschonken en tevens gebruik maken van de gezellige en fraai ingerichte wijnbar. ’t Fraeyhuis beschikt over eigen parkeergelegenheid. Dat is een bijzonderheid het centrum van Brugge. Het Romantik Boutique Hotel ’t Fraeyhuis is van de familie Van Maele- Reso.

B&B Het Zonnehuis, aan de mooie Normandiëlaan, is vlakbij het strand gelegen in de Noordzee badplaats De Haan en is gevestigd in een geheel gerenoveerde villa uit 1929. Het huis beschikt over vier 2-persoonskamers, één Juniorsuite en een familieappartement voor 4 personen. De villa is in Britse stijl luxueus ingericht met veel antiek en beschikt over een grote tuin met daarin een verwarmd zwembad. Bertrand Depry en Jan Vermast zijn de enthousiaste eigenaars.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*