TV-kok De Pauw start met ‘hapjesrestaurant’ in Tervuren

TV-kok Jeroen De Pauw start op 25 januari met restaurant Canapé in Tervuren. Opvallend is het concept. In restaurant Canapé zal je voornamelijk hapjes kunnen eten.

Het restaurant komt in de oude sportzaal op de Panquinsite in Tervuren. Volgens Jeroen De Pauw leent het pand met zijn 20 meter hoge plafond perfect met de sfeer en het concept die hij beoogt.  

Aperodining

Voor Canapé wil de TV-kok uitpakken met een aperodining concept, waarbij de lunch en het diner bestaat uit allerlei (aperitief)gerechtjes. Volgens Jeroen De Pauw kunnen de mensen dan in een ontspannen sfeer van veel dingen tegelijkertijd proeven. Hij vergelijkt dit ‘hapjes’concept met de tapas en mezze die helemaal ingeburgerd zijn in de landen rond de Middellandse Zee.

Canapé

De naam Canapé is niet lukraak gekozen, maar heeft een dubbele kant. Enerzijds verwijst Canapé naar een luie zetel, waar je relaxt kunt eten. De naam verwijst natuurlijk ook naar het hapje zelf. Jeroen De Pauw wil zijn restaurant laagdrempelig houden. Tussen de 35 en 65 euro heb je een schotel met vijf of zes gerechtjes, waar je met vrienden van kunt eten. Naart de lunch en het diner kan je bij Canapé ook een ‘aperobag’ afhalen.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*