TUTTOFOOD en HostMilano 2021: veel synergiën onder één dak

De wegen van Food & Beverage, Ho.Re.Ca. en Out-of-Home komen van 22 tot 26 oktober in Milaan samen. In deze uitzonderlijke tijden groepeert FieraMilano de krachten van de B2B beurzen HostMilano en TUTTOFOOD. De verwachtingen zijn positief , met voorspellingen dat zowel  in 2021 als in 2022 de voedingsmiddelenindustrie en de voedingsmiddelenuitrusting samen een groei van ongeveer 6% te zien geven.

De eerste fundamentele drijfveer voor groei zal duurzaamheid zijn: het is niet alleen een kwestie van cijfers, maar ook van nieuwe trends die zich zullen opdringen in een post-pandemie die geen terugkeer naar de normaliteit zal zijn, maar een nieuw paradigma.

Totaalgebeuren met 1800 exposanten

Met ongeveer 1. 800 exposanten uit meer dan 40 landen, zullen TUTTOFOOD en HostMilano een totaalgebeuren brengen binnen de totale toeleveringsketen, van halffabrikaten tot verwerking en apparatuur.

Voor alle spelers in de toeleveringsketens vormen TUTTOFOOD en HostMilano een unieke gelegenheid om samen te komen met collega’s uit de hele wereld – exposanten, inkopers en professionele bezoekers – en inzicht te krijgen in de technologie en productinnovaties, consumententrends en -formaten waarop zij zich moeten richten om hun bedrijf te ontwikkelen. Het voordeel van deelname in eigen persoon zal niet alleen een platform genereren voor business matching en netwerking, maar ook een moment om kennis en vaardigheden te delen, dankzij een ongeëvenaard programma van evenementen. De twee beurzen samen zullen meer dan 1.000 bijeenkomsten presenteren met inhoud en sprekers van hoog niveau, in samenwerking met de meest gezaghebbende verenigingen en organisaties uit elke sector.

Retail Plaza op TUTTOFOOD

Zo moet op TUTTOFOOD de aandacht worden gevestigd op Retail Plaza, het referentie-evenement voor detailhandelaren en grootschalige distributie in samenwerking met het Retail Institute Italy, dat onder meer discussies zal voeren over Luxe & Curation, de groei van Food Delivery en Last Mile en de steeds meer gepersonaliseerde diensten van de omnichannel Retailing van morgen, tot duurzaamheid en de digitale evolutie van marketing en de transformatie van kruidenierswaren, ook via de uitleg van best practices en gesprekken met topmanagers.

SMART Label op HostMilano

De trots van HostMilano wordt daarentegen SMART Label – Host Innovation Award (met dit jaar 79 ingediende aanvragen), georganiseerd door Fiera Milano en HostMilano in samenwerking met POLI.Design Consorzio del Politecnico di Milano (Milaans Polytechnisch Consortium), onder het beschermheerschap van ADI – Associazione Italiana per il Disegno Industriale (Italiaanse Vereniging voor Industrieel Ontwerpen), die zal worden geïntegreerd door Digital Talks, een reeks diepgaande seminars in samenwerking met POLI.design voor architecten en deskundigen.

Samenwerking tussen ICE en FieraMilano

Een complete, vloeiende en doeltreffende bezoekervaring, die het mogelijk zal maken om in detail in elk gebied te duiken en tegelijkertijd de toeleveringsketens in hun geheel te verkennen in een omgeving die naar verwachting ook in dit specifieke jaar zeer internationaal zal zijn, mede dankzij de voortdurende samenwerking tussen Fiera Milano en ICE, niet alleen voor wat betreft de scouting, maar ook bij het onderhouden en vergroten van de relatie tussen vraag en aanbod. Het overzicht zal worden vervolledigd door de mede-aanwezigheid van MEAT-TECH, het evenement dat gewijd is aan oplossingen en technologieën op het gebied van vlees en kant-en-klare maaltijden. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de kwestie van de veiligheid voor alle betrokkenen bij het evenement, die wordt gegarandeerd door het speciale protocol “Safe Together” dat door Fiera Milano is ontwikkeld en dat het reeds mogelijk heeft gemaakt met succes verschillende evenementen in aanwezigheid te organiseren.

TUTTOFOOD en HostMilano 2021 zullen van 22 tot 26 oktober in Fieramilano plaatsvinden.

Voor meer informatie: www.tuttofood.it, @TuttoFoodMilano; www.host.fieramilano.it, @HostMilano.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*