Tork stelt duurzame en innovatieve producten voor tijdens Horecatel

Het is weer zover! Tussen 12 en 15 maart 2023 tekent Tork opnieuw present op dé horecabeurs van Franstalig België: Horecatel. Op deze beurs ontdekt u de nieuwste horeca-trends. Of u nu restauranthouder bent, caféhouder of traiteur, Tork toont verschillende oplossingen die u zullen helpen uw zaak naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de Horecatel beurs demonstreert Tork verschillende producten die zorgen voor een hygiënischere klantenervaring. Zo is er de Tork Heavy-Duty reinigingsdoek, die 99% biobased is en onder andere een innovatie-award in de wacht heeft gesleept. Dit innovatief en duurzaam product is erg geliefd bij chef-koks: het absorbeert en reinigt vet en vuil effectief. Door hun duurzame ontwerp kunnen de reinigingsdoeken herhaaldelijk gebruikt worden in de keuken.

Daarnaast kunt u tijdens de beurs ook twee innovatieve handzepen ontdekken en testen: de Tork Zuivere Schuimhandzeep en de Tork Geurneutraliserende Vloeibare handzeep. Deze twee producten spelen in op de toenemende vraag naar effectieve hygiëne-oplossingen en zijn ontworpen om waterverbruik en afval te verminderen. De Zuivere Schuimhandzeep draagt bij tot een gezonde en hygiënische werkplek en is volledig biologisch afbreekbaar. De Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep is speciaal ontwikkeld voor keukenpersoneel en chef-koks: de zeep verwijdert onaangename geuren en verzorgt de huid. Beide zepen zijn van hoge kwaliteit, dermatologisch getest en gecertificeerd met het EU Ecolabel.

Dit jaar vindt u Tork op stand 2f12 op Horecatel.

Meer info is ook beschikbaar op www.tork.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*