Tim Boury in de wolken

Tim Boury gaat samenwerken met Brussels Airlines. De jonge sterrenchef treedt in de voetsporen van onder anderen Peter Goossens, Geert Van Hecke en Yves Mattagne. Eerder al, en nog steeds, zetten ook de koks van JRE onder de hoede van Kristof Coppens hun culinaire schouders onder de catering van de TUI vluchten.

Jonge ster
Tim Boury, chef-kok van tweesterrenrestaurant Boury in Roeselare, zal volgend jaar de maaltijden kiezen op businessclassvluchten van Brussels Airlines. Tim is indertijd begonnen met een restaurant in het centrum van Roeselare en was een van de jongste Belgische chefs om een eerste Michelinster te behalen. Ondertussen heeft het restaurant zich verplaatst naar de omgeving van het kasteel van Rumbeke en prijken er twee sterren aan de deur.

No limit
Vanaf 2020 zullen de Businessclassklanten van Brussels Airlines kunnen proeven van de creaties van de jonge, talentvolle chef. Voor de maaltijden die hij zal ontwerpen zal de chef dezelfde missie en visie hanteren als in zijn restaurant. Klassiekers overgieten met een smaakvolle creatieve saus. Geen compromissen sluiten maar blijven imponeren ook al is dat op tien kilometer hoogte. Wie dacht dat daarmee de limit in the sky bereikt is onderschat het geslacht Boury. Boury Bottled, het gamma van spirits, likeuren en vermout dat Tim samen met zijn echtgenote en broer creëerde, lanceert binnenkort ook een eerste bier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*