The View Mechelen wil nieuwe culinaire hotspot in Mechelen worden

De opening was voorzien op 18 maart maar werd omwille de coronacrisis uitgesteld naar een latere datum waar niemand nu nog durft een dag op te plakken. Restaurant The View wordt, wanneer de horeca terug open mag, wellicht een hotspot in Mechelen.

De ligging heeft het restaurant van Nemo Luyckx alvast mee. Het biedt een rustgevend panoramisch uitzicht op de Grote Vijver van Battenbroek. The View wil een restaurant zijn met fusion keuken, chille zomerbar én een hippe evenementenlocatie op het gezellige waterskimeer.

De koks zullen dagverse ingrediënten aanwenden voor echt Belgische gerechten maar met een ruime blik op de wereldkeuken. De gerechten zullen zeker geen bijzaak zijn bij het fantastisch groot terras of bij de sfeer aan de bar met huisgemaakte ice- tea. Het eigentijds restaurantconcept wil een smakelijk draaipunt worden tussen Brussel en Antwerpen. Van een zakelijke lunch tot een romantisch diner of een familiaal uitstapje tot een evenement. Achter de indrukwekkende wat industriële gevel schuilt een strak maar warm interieur waarbij veel gebruik gemaakt werd van huiselijke houten accenten. Het groot terras aan de oevers zorgt dan weer voor een vakantiesfeer. JV

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*