The Swan Hotel Collection neemt Hotel Prinsenhof over

Na 33 jaar hebben Thierry Lemahieu en Katrien Soenen afscheid genomen van hun hotel Prinsenhof in Brugge. De nieuwe eigenaar wordt de hotelgroep The Swan Hotel Collection.

In 1986 namen Thierry en Katrien Lemahieu-Soenen het gebouw in de Brugse Ontvangersstraat over, samen met de ouders van Katrien. Na verloop van tijd runde het koppel alleen het Prinsenhof en werd het hotel vernieuwd en uitgebreid tot een viersterren luxehotel met 24 kamers. Onder hun beleid groeide het Prinsenhof uit tot een begrip. Het Prinsenhof is vandaag een luxueus charmehotel.

The Swan Hotel Collection

Na meer dan drie decennia vond het koppel dat het tijd was om te stoppen. De overnemer is The Swan Hotel Collection. Dat is een logische keuze, aangezien bij deze hotelgroep ook kwaliteit, service en romantiek centraal staan. Zo heeft Swan Hotel Collection vier stijlvol ingerichte hotels in de hotelportfolio (Hotel Dukes’ PalaceGrand Hotel Casselbergh, Hotel The Peellaert en Hotel Aragon). De nieuwe aanwinst Hotel Prinsenhof past perfect in het plaatje.

Thierry en Katrien Lemahieu-Soenens weten nog niet goed wat ze in de toekomst gaan doen. Het is tijd voor iets anders, maar de kans is reëel dat het niet meer in de hotellerie zal zijn. Thierry Lemahieu neemt in ieder geval ook afscheid als voorzitter van de vzw Hotels Brugge.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*