The Ritz-Carlton Abama benoemt de Belg Gregory De Clerck als General Manager

In The Ritz-Carlton Abama op het Canarische eiland Tenerife is de Belg Gregory De Clerck aan de slag als nieuwe General Manager. De Clerck, die geboren en getogen is in Krotrijk, houdt toezicht op de strategische leiding en de dagelijkse activiteiten van het resort, dat 459 kamers en suites telt.

Reputatie

De Clerck stelt zich tot doel om de reputatie van het luxehotel verder uit te bouwen. Zo wil hij verder sleutelen aan de uitzonderlijke ontspanningsmogelijkheden, waarvoor het luxeresort bekend is. De wereldvermaarde sportscholen en het bekroonde wellnesscentrum worden nog exclusiever gemaakt, net als het alom geprezen gezinsaanbod. Een ander aandachtspunt wordt het culinaire aspect, waaronder de Michelin sterrenrestaurants.

20 jaar ervaring

Gregory De Clerck is een gepassioneerde hotelier en kan ruim 20 jaar wereldwijde ervaring voorleggen in de luxehotellerie. Zo heeft hij de lancering van 8 hotels op zijn  palmares staan. De Clerck hanteert een vooruitstrevende manier van leiding geven en een pragmatische benadering van klantenrelaties, waardoor hij sterke resultaten kan voorleggen als uitbater van luxeresorts in Europa, het Indische Oceaangebied en de Verenigde Arabische Emiraten. Met deze nieuwe benoeming keert Gregory de Clerck terug naar Tenerife, waar hij in 2006 het Sheraton La Caleta opstartte als General Manager.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*