The Plaza Hotel Antwerpen wordt Leonardo

Leonardo Hotels breidt zich in België verder uit door het The Plaza Hotel Antwerpen toe te voegen aan het portfolio. Dit hotel is na de overname en de aanpassingswerken het tweede hotel van het merk in België, beiden in Antwerpen.


Door de overname van The Plaza Hotel Antwerpen besloot Alexander Kluit, managing director Leonardo Hotels Benelux, om de koers van de groep voort te zetten. Ondanks de gevolgen die de reissector en de hospitality branche door covid-19 ondergaat bleef Leonardo Hotels uitbreiden en waar nodig bestaande hotels opfrissen. ‘Ondanks de zware impact door de covidpandemie geloven wij erin dat we moeten blijven investeren om zo sterker uit deze crisis te komen en onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn’, aldus Kluit. ‘Onze strategie is te groeien in steden met hotels in het 3- en 4-sterrensegment gelegen op unieke locaties.’

The Plaza Hotel Antwerpen
De overname van The Plaza Hotel Antwerpen van eigenaar Martine Goethals kan daar nu aan worden toegevoegd. Begin 2022 zal de naam wijzigen naar Leonardo Hotel Antwerp The Plaza. Daarbij worden de lobby en de benedenverdieping gerenoveerd. Het hotel wordt geleid door general manager Mohammad Hach-Abdeselam, tevens verantwoordelijk voor het Leonardo Hotel Antwerpen aan de Keyzerlei. Voor het leiden van de verbouwingen is gekozen voor Neudahm Hotel Interior Design uit Wuppertal. Andreas Neudahm heeft al vele Leonardo Hotels ontworpen. De officiële opening van het Leonardo Hotel Antwerp The Plaza zal medio 2022 feestelijk gevierd worden.

Leonardo Hotels
Leonardo Hotels Central Europe maakt deel uit van de Fattal Hotel Group, die in 1998 werd opgericht door David Fattal. David ontdekte zijn passie voor hotels in zijn studententijd en nu leidt hij een internationaal beursgenoteerd bedrijf. De onderneming wordt gekenmerkt door dynamische groei en ze exploiteert 220 hotels met meer dan 42.000 kamers in 107 bestemmingen en 19 landen in Europa en Israël. In Europa wordt Fattal Hotel Group vertegenwoordigd door Leonardo Hotels. De merkenportefeuille omvat: Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels, NYX Hotels by Leonardo Hotels, Jurys Inn, Apollo Hotels en Herods. Elk hotel heeft zijn eigen kernwaarden en concept: toegankelijk, indrukwekkend, verfijnd en levendig. Ze zijn centraal gelegen en staan bekend om hun hoge kwaliteits- en servicenormen en hun stijlvolle interieur met een regionale flair. In elk Leonardo Hotel staan de gasten en hun individuele wensen en behoeften centraal – zorgzaam en met aandacht voor alle kleine details die het verblijf van de gasten zo bijzonder maken. Dit heeft altijd het zelfbeeld van het bedrijf bepaald.

Foto: ©Leonardo hotels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*