The Mastercooks of Belgium starten nieuw werkjaar

Op 13 september 2021 begon het nieuwe werkjaar voor de vereniging The Mastercooks of Belgium, en dit niet alleen met een nieuwe voorzitter aan het hoofd, Cédric Poncelet, maar ook met een reeks grootse projecten in het vooruitzicht.

Het nieuwe werkjaar werd ingezet in aanwezigheid van vele leden van de vereniging, die ongeveer  180 leden telt, en met als speciale gasten  HKH Prinses Lea van België, het Rode Kruis van België vertegenwoordigd door mevrouw Nadège Vandenbrouck, en de Belgische sportman Michel Preud’homme.  

Helaas stond het begin van het nieuwe werkjaar ook in het teken van droefheid en rouw, omwille van het overlijden vernomen van hun vicevoorzitter voor Vlaanderen, Félix Alen (zie bericht elders op dit horecaplatform).  

Voor het nieuwe werkjaar voorzien The Mastercooks of Belgium enkele nieuwe projecten. Daaronder de Veertiendaagse van de Jongeren , van 15 tot 28 oktober en van 7 tot 20 maart 2022. De Mastercooks die wensen deel te nemen, zullen in hun restaurants menu’s tegen betaalbare prijzen aanbieden aan jongeren onder de 25 jaar. Een tweede project is de wijziging van de wedstrijd ‘De Ster van de Keuken’ naar ‘Pierre Wynants Trophy, The Belgia Star’, met ook een invoering van een medaille voor de winnaars. Deze medaille werd door Pierre Wynants overhandigd aan de finalisten van de editie 2020 (zie foto), zijnde de laureaat Fabian De Ruyck, Nicolas Tournay (2de plaats) en Grégory Marichal (3de plaats). Een derde project was om in het kader van solidariteit de slachtoffers van de overstromingen van afgelopen juli te ondersteunen, dit middels een chèque van 10.000€ die geschonken werd aan het Rode Kruis van België.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*