The Greenhouse Kortrijk Xpo opent permanent haar deuren na succesvolle pop-up

Afgelopen zomer stelde Kortrijk Xpo tijdelijk haar beursrestaurant open voor het grote publiek. Na de vele bezoekers en positieve reacties heeft de organisatie besloten om The Greenhouse permanent uit te baten vanaf 2 oktober. Kortrijk Xpo gaat hiermee in op de vele vragen van bedrijven op Hoog-Kortrijk naar meer eetgelegenheden voor een snelle, kwalitatieve lunch.

The Greenhouse is 300 m² groot en biedt plaats aan 290 gasten. Het ontwerp, van de hand van architectenburo Buro B uit Genk, is gebaseerd op een serre. Typisch voor The Greenhouse is dan ook de overvloed aan licht, ruimte en groen. Tijdens de warmere dagen wordt een terras voorzien voor wie buiten wil eten.

The Greenhouse richt zich voornamelijk op professionals. Op zakenmensen on-te-go en werknemers en omwonenden uit de buurt die graag snel en kwalitatief willen lunchen.

Het culinaire aanbod is breed: verschillende soorten tapas, gourmet broodjes, slaatjes, verse pastas en warme gerechten gebaseerd op verse, authentieke producten.  Gasten kunnen er ook (streek)producten aankopen en bereide maaltijden meenemen. De ingang van The Greenhouse bevindt zich aan de Kennedylaan (Ingang Xpo Zuid).

The Greenhouse is open vanaf 2 oktober, van maandag tot vrijdag van 11u30 tot 14u00. Gasten kunnen gratis parkeren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*