The Greenhouse Kortrijk Xpo opent haar deuren voor het grote publiek

Op 18 september 2018 lanceerde Kortrijk XPO The Greenhouse, het vernieuwde restaurant/koffiebar voor exposanten en beursbezoekers. Amper acht maanden later besluit The Greenhouse zich tijdelijk open te stellen voor het grote publiek, van 21/05/2019 tot 12/07/2019. De redenen? De positieve reacties van exposanten en beursbezoekers. En de vele vragen van bedrijven op Hoog-Kortrijk naar meer eetgelegenheden voor een snelle, kwalitatieve lunch.

The Greenhouse is 300 m2 groot en biedt plaats aan 290 gasten. Het ontwerp, van de hand van architectenburo Buro B uit Genk, is gebaseerd op een serre. Typisch voor The Greenhouse is dan ook de overvloed aan licht, ruimte en groen. Er wordt een terras voorzien voor wie buiten wil eten en werken.

The Greenhouse richt zich op professionals. Op zakenmensen on-te-go en werknemers uit de buurt die graag snel en kwalitatief willen lunchen. De plek is ook geschikt voor een zakelijke afspraak met klanten of collega’s en voorzien van alle faciliteiten om een paar uur te (co-)werken.

Het culinaire aanbod is breed: verschillende soorten koffie en thee, frisdranken, wijn en cocktails, tapas en tussendoortjes, gourmet broodjes, slaatjes, verse pastas en warme gerechten gebaseerd op verse, authentieke producten.  Gasten kunnen er ook (streek)producten aankopen en bereide maaltijden meenemen. De ingang van The Greenhouse bevindt zich aan de Kennedylaan (Ingang Xpo Zuid). Gasten kunnen gratis parkeren.