The Fork/La Fourchette versnelt internationale expansie met overname Restorando

The Fork/La Fourchette is een toonaangevend platform voor online restaurantreservaties in Europa en Australië en tevens een dochterbedrijf van TripAdvisor. Door de overname van Restorando wordt de aanwezigheid in Latijns-Amerika uitgebreid.

The Fork/La Fourchette, dat in 2014 werd overgenomen door TripAdvisor, is de laatste 5 jaar exponentieel gegroeid door strategische overnames en een organische groei. Met de overname van Restorando, breidt het online restaurantreservatieplatform zijn aanwezigheid uit met 18 steden in 8 landen: Argentinië, Brazilië, Mexico, Colombia, Chili, Uruguay, Panama en Peru.

60.000 partnerrestaurants

De overname voegt in één klap 3.500 nieuwe restaurants toe aan het netwerk van The Fork/La Fourchette. In het totaal zijn  er nu meer dan 60.000 partnerrestaurants.

Dit is de negende overname in de voorbije vijf jaar voor het bedrijf (opgericht in 2007). In 2015 kocht het Mytable en Restopolis in Italië, BestTables in Brazilië en Portugal, Iens/SeatMe en Couverts in Nederland, Sneat en Tous Au Restaurant in Frankrijk en Dimmi in Australië. Daarnaast is het bedrijf actief in Spanje, Frankrijk, Zwitserland, België, Denemarken en Zweden.