The Belgian Red House wordt uniek sportcafé op Brussels Airport

Autogrill opende samen met Jupiler, Coca-Cola België en de KBVB The Belgian Red House op Brussels Airport. Deze hotspot is voortaan een permanent sportcafé op de luchthaven. Voetbalsupporters en bij uitbreiding alle Belgische sportliefhebbers kunnen er onder meer onze nationale voetbalploegen aanmoedigen, tijdens maar ook na het WK 2022.

Autogrill lanceert The Belgian Red House naar aanleiding van het WK voetbal 2022 in Qatar. De nieuwe permanente hotspot bevindt zich in terminal A aan gates A27 – A39 en is 192m². The Belgian Red House op Brussels Airport is een easy-going Belgisch sportcafé dat beschikt over 4 grote flatscreen-tv’s waarop alle grote internationale en lokale sportevenementen, zoals het komende WK voetbal, maar ook alle Pro League wedstrijden en diverse matchen uit buitenlandse competities worden uitgezonden. The Belgian Red House verwelkomt echter niet enkel de voetbalfans. Er is ook een ruim aanbod voor elke sportliefhebber, van gevechtssporten tot hockey en basketbal en zelfs American football.

Bier en shop

Naast het doorlopend sportaanbod op de schermen, kan de bezoeker er ook terecht voor Belgisch bier en snacks. Daarnaast heeft The Belgian Red House ook haar eigen Belgian Red Shop met een ruim assortiment sportartikelen én de officiële truitjes van onze Rode Duivels en Red Flames.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*