Terland: nieuw restaurant en Beach House op Terhills Resort

Dit voorjaar opent Terland, het nieuwe restaurant en Beach House cq Poolbar de deuren in het Terhills Resort.  Initiatiefnemers zijn Werner Vanherle en Bart Canini van Creneau. Zij participeren voor de helft in het project, de andere helft komt van  C.Group oftewel Dimitri Beckers.

LRM die de site ontwikkelt haalde C.Group binnen omwille van de ervaring in de horeca (denk o.a. HasHotel, Maison Mathis en Trentanova in Quartier Blue te Hasselt). Het wordt een totaalproject:  Beachside restaurant binnen zal 330 zitplaatsen tellen en buiten op het terras worden nog eens evenveel plaatsen voorzien.  Daarnaast zal er gewerkt worden met ‘take-away-boxen’, waarmee je op wandel kunt doorheen het resort. Via coördinaten stuurt men je naar de mooiste plekjes. Een box kost 33,5 euro en is voor 2 personen.

Het Beach House / – restaurant wordt ingeplant aan één van de bochten van het meer en de poolbar zorgt voor een sfeersetting en een strandgevoel. Zwemmen zal op deze locatie overigens toegelaten worden. Het complex, onder de vleugels van Center Parcs en LRM, zal naast de verblijfstoeristen ook geopend zijn voor daggasten en buurtbewoners. Naar het restaurant toe is er voldoende ruimte voor familiefeestjes, presentaties en bedrijfsontvangsten. Het belooft dus nu al dé hotspot van Limburg te worden. Er wordt volop personeel gerecruteerd. Ervaring is een plus, passie echter een must, luidt het. Info: www.terland.be, Nationaal Parklaan 1, 3620 Stokkem-Dilsen of tel: 0475.470407.

Tekst: Jempi Welkenhuyzen

Fotorenders: Terland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*