Team Norway wint Europese finale Bocuse d’Or

Op 15 en 16 oktober 2020 werd de Bocuse d’Or Europe voor het eerst gehouden in de Saku Arena in Tallinn, Estland, met als doel te bepalen welke 10 landen van de 16 deelnemers een ticket verdienen voor deelname aan de wereldfinale die in juni 2021 in Lyon wordt gehouden.

Winnaar werd Team Noorwegen, met Christian Andre Petterson van restaurant Studio Cap in Saundnes. De eerste tien landen kwalificeerden zich voor de finale in Lyon, die doorgaat van 29 mei tot 2 juni. De tien chefs zijn:

  1. Noorwegen – Christian Andre Pettersen
  2. Denemarken – Ronni Vexoe Mortensen
  3. Zweden – Sebastian Gibrand
  4. Ijsland – Sigurdur Laufdal
  5. Finland – Mikko Kaukonen
  6. Frankrijk- Davy Tissot
  7. Estland – Artur Kazaritski
  8. Zwitserland – Alessandro Mordassini
  9. Hungarije- Istvan Veres
  10. Italië – Alessandro Bergamo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*