Takeaway.com breidt aanbod uit met gratis levering van McDonald’s®

McDonald’s® is nu beschikbaar op Takeaway.com in Gent. In december en januari zullen nog eens negen restaurants volgen in Brussel, Antwerpen, Leuven en Luik. Door deze samenwerking kunnen nu nog meer consumenten genieten van hun favoriete McDonald’s® gerechten welke per e-bike geleverd worden door Takeaway.com. Het feit dat de levering gratis zal zijn is een unicum in België. 

In Gent zullen de gebruikers van Takeaway.com als eerste thuis op de sofa kunnen genieten van hun favoriete McDonald’s® gerechten. Brussel en Antwerpen zullen volgen in december, Leuven en Luik in januari. Takeaway.com werkt al samen met McDonald’s® in Duitsland, Polen en Bulgarije. 

Takeaway.com heeft met meer dan 3.000 restaurants in België al een ruime variëteit aan cuisines en voegt daar nu ook de populaire gerechten van McDonald’s® aan toe. De fans van McDonald’s® kunnen niet alleen kiezen tussen klassiekers zoals de BigMac®, Chicken McNuggets®, salade, frieten en de McFlurry maar ook het vernieuwde VEGGIE aanbod zal beschikbaar zijn voor iedereen die een keer geen vlees wilt eten.. Als laatste mogen de Happy Meal’s® voor de kinderen natuurlijk niet ontbreken. 

Richard Naaijkens, Head of Sales at Takeaway.com: ‘Wij willen onze ruim één miljoen Belgische klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met McDonald’s® brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn. Als grootste leverservice in België en Continentaal Europa hebben wij veel ervaring met het leveren van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de levering garanderen.’

Kristel Muls, Directeur Communicatie van McDonald’s® België, voegt hier aan toe: de laatste jaren zien we een toenemende vraag vanuit de Belgische consument om ook thuis van onze producten te kunnen genieten. We zijn dan ook blij dat we door onze samenwerking met Takeaway.com nog meer consumenten kunnen bedienen. 

Het nieuws volgt vlak na de bekendmaking van McDonald’s® om door geheel Europa plastic uit de verpakkingen te verwijderen en tot een minimum te beperken en de recyclebaarheid ervan te verbeteren. Zo verdwijnt de plastic deksel van de McFlurry en komen er papieren rietjes in plaats van plastic. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*