’t Werftje gaat producten commercialiseren

Restaurant ’t Werftje in Zeebrugge is bekend omwille van zijn verse garnaalkroketten. De uitbaters van het befaamde visrestaurant willen ze massaal gaan produceren. Volgend jaar nemen ze hiervoor een productiecentrum in Maldegem in gebruik.

Vijf jaar geleden nam chef Eli Vandersnickt restaurant ’t Werftje in Zeebrugge over. Hij toonde meteen ambitie. Naast het restaurant, startte hij ook met de aperitiefbar ONA en met een foodtruck.

Merk

Eli Vandersnickt wil van ’t Werftje een merknaam maken. Voor de garnaalkroketten en vis- en garnaalsoep werkt ’t Werftje nu al samen met delicatessenwinkels en viswinkels in Vlaanderen. De bedoeling is om die producten op grotere schaal te gaan produceren. Nu gebeurt dat nog in de centrale keuken van het ’t Werftje, maar vanaf volgend jaar wil men een nieuw productiecentrum hebben in Maldegem.

Deli

Het zal allemaal gebeuren onder de naam DELI, wat verwijst naar delicatessen maar ook naar de naam van de uitbater. Aan het restaurant verandert er niets. De producten zullen geleverd worden aan viswinkels en deleicatessenzaken. Ook restaurants mogen de garnaalkroketten, en vissoep op de kaart zetten. Eli Vanderdonckt vraagt aan de uitbaters om de naam op de menukaart te vermelden, maar dat is geen verplichting.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*