Sustainability in Hospitality

Hoe goed scoort de ‘Foodservice’ en de hotelsector in het bijzonder op vlak van duurzaamheid? Waar kan en moet het beter? En hoe pak je dat aan? Tijdens het colloquium ‘Sustainability in Hospitality’ kwam het antwoord op deze en vele andere vragen. Het was weer een ‘interactieve’ studiedag vol presentaties en workshops, een co-creatie event mét specialisten en studenten bachelor Hotelmanagement van de AP Hogeschool Antwerpen .
Duurzaam ondernemen
In een eerste fase werden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van het duurzaam ondernemen in ‘Foodservice & Hospitality’ in Vlaanderen. Aan de hand van enkele presentaties kregen ze een beter idee van de huidige stand van zaken en welke supportmogelijkheden voorhanden zijn. Daarna volgde een presentatie van de onderzoeksresultaten ‘Hoe ver staan we in België/Vlaanderen’ op vlak van duurzaamheid? Door Caroline Plevier, Managing partner Group 7, Onderzoeker Foodservice Community.
Duurzame Radisson
Sven Wiltink, Director Responsible Business Europe, Middle East, Africa, Radisson Hotel Group gaf uitleg bij het plan van aanpak bij Radisson Hotel Group over ‘real case’. Van MVO Vlaanderen helpen kwam duiding over ‘support’-mogelijkheden. Door Bie de Keulenaer, Adjunct-Directeur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*