Stoppen met roken bij Van der Valk Hotels

Waar Van der Valk Hotels de afgelopen jaren met haar Vitaal-concept al grote stappen zette in de gezondheidsmarkt, gaat ze nu ook haar gasten helpen met het stoppen met roken. In een 5-daags intern programma wordt er middels zowel groeps- als individuele coaching een extra stimulans gecreëerd om nu eens echt die sigaretten voorgoed uit te doven.

Ervaring
Elfi van der Valk, initiatiefneemster van dit programma geeft aan waarom dit concept een enorme steun in de rug is voor een gezondere levensstijl: “Zelf ben ik ook roker geweest en ik weet hoe moeilijk het is om te stoppen, zeker zonder coaching en in je gebruikelijke omgeving. Mij heeft het enorm geholpen om mijzelf echt volledig te kunnen focussen op het stoppen, daarbij geholpen door mede-stoppers én professionals, in een rustgevende omgeving waar je dan even niet met de dagelijkse zaken bezig hoeft te zijn. Het stoppen met roken voelt echt als een overwinning en ik was enorm trots toen ik uiteindelijk van het roken verlost was. Dat gun ik echt iedereen!”

De voordelen
Met het Stoppen met Roken programma wil Van der Valk Vitaal hun gasten de uitdaging aan laten gaan én de positieve effecten van stoppen met roken al direct laten voelen. Zo daalt bijvoorbeeld na 20 minuten al de bloeddruk en hartslag en na 72 uur heb je al meer energie. De kleur van je huid op je gezicht verandert ook binnen 2 dagen, je voelt je dan echt al direct gezonder en lekkerder. “Het is een kwestie van het doorbreken van ingesleten gedragspatronen. Een week werken aan het doorbreken van ingesleten gedragspatronen door middel van kennis, voorbereiding en begeleiding vergroot de kans op een rookvrij leven.

Stoppen onder de Spaanse zon
De 5-daagse programma’s worden voorlopig aangeboden in Van der Valk Hotel Tiel en Hotel Amersfoort én ook in Hotel Barcarola, gelegen in noord Spanje, vlak bij Barcelona. Ook hier zijn de trainingen gewoon in het Nederlands, maar wel onder de heerlijke Spaanse zon.
Naast de professionele coaching, zou met name de uitgebreide combinatie van hospitality, sportmogelijkheden (in veel hotels is een fitnessgedeelte), gezonde voeding én de steun van de rokers onder elkaar, de kans van slagen op het stoppen met roken enorm vergroten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*