Steven Droogers, Managing Director van Mise en Place België, neemt afscheid

Steven Droogers, die reeds 14 jaar actief is bij Mise en Place, en die een gekend figuur is dankzij zijn inzet bij de uitbouw van netwerken als HotelloTOP en BECAS, neemt via een schrijven aan collega’s en partners afscheid van het bedrijf. Het schrijven luidt als volgt:

“Na 14 jaar dit bedrijf mee opgebouwd te hebben is de tijd gekomen om mijn afscheid als Aandeelhouder, Gedelegeerd Bestuurder en Managing Director van Mise en Place België NV aan te kondigen.

Hoewel de timing voor sommigen misschien verrassend is, is het geen geheim dat ik steeds geprobeerd heb om mijn eigen pad te volgen in overeenstemming met wat het beste is voor dit bedrijf. In alle beslissingen die ik tijdens mijn carrière bij Mise en Place gemaakt heb, heb ik steeds het belang van de Belgische vennootschap voorop gezet.

Na een aantal moeilijke crisis maanden die ons als internationaal bedrijf hard geraakt hebben en waarin we zware beslissingen en kostenbesparingen doorgevoerd hebben, is de Belgische vennootschap terug in rustiger vaarwater.

Nu dat de toekomst van Mise en Place België verzekerd is en ondersteund wordt door onze hoofdaandeelhouder kan ik met vertrouwen het bedrijf in goede handen achterlaten. Operationeel Directeur Senne Drieghe en Bestuurder François Mentink zullen samen met de getalenteerde mensen in de regio’s het management van dit bedrijf verder zetten.

Het is geen toeval dat binnen de groep, Mise en Place België overeind blijft in deze moeilijke periode. De kwaliteit van onze service maar vooral de spirit en het doorzettingsvermogen van de mensen met wie ik jarenlang heb mogen samenwerken zijn voor mij ongekend. Ik zal mij in de toekomst focussen op mijn andere bestuursfuncties in de hospitality sector en nieuwe ondernemerskansen onderzoeken. Ik dank u voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld. Ik hoop van ganser harte dat mijn collega’s hetzelfde vertrouwen van u mogen genieten.

Ik zie u graag terug bij een van onze netwerken (HotelloTOP/BECAS) dewelke ik zal blijven ondersteunen.

Stay Safe, Stay Strong”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*