Sterrestaurant The Glorious sneuvelt door corona

Het Antwerpse sterrestaurant The Glorious sluit de deuren. De ingevoerde avondklok was net die druppel te veel om het hoofd aan de crisis te bieden. Net toen het weer wat begon te gaan, regende het opnieuw annuleringen.

Op hun facebookpagina staat dat The Glorious na de lockdown opnieuw met goede voornemens was gestart en dat er alles gedaan werd om de gasten in de meest veilige omstandigheden te ontvangen. Maar de heropflakkering van het virus in Antwerpen en de nieuwe strenge maatregelen (o.a de avondklok) zorgden ervoor dat de boekingen opnieuw werden geannuleerd. Dit was volgens het restaurant de doodsteek.

Overnemer gezocht

Uitbaters Ludwig Aerts en Elly Vandeweyer hopen wel nog een overnemer te vinden. Maar  als dat binnen een korte termijn niet lukt, gaan de kookvuren in The Glorious definitief uit.

Ster

Restaurant The Glorious was vanaf de opening in 2009 onmiddellijk een succes. Toen chef-kok Johan Van Raes werden aangetrokken, werd de culinaire lat hoger gelegd. Dit resulteerde in een ster in 2013. Ludwig Aerts en Elly Vandeweyer namen The Glorious in 2017 over.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*