Sterren op de grasmat

Op 8 september heeft voor de zesde maal het unieke voetbaltornooi ” Sterren Op de Grasmat” plaats. Het tornooi wordt georganiseerd door sterrenchef Axel Colonna-Cesari van Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver en zijn team van medewerkers.

Sterrenrestaurants, hun chef’s en/of hun team nemen het tegen elkaar op voor het goede doel. Het tornooi gaat door op de terreinen van één van de oudste voetbalclubs van België KRC Mechelen. De dag wordt afgesloten met een luxe walking diner in de lokalen van Porsche Center Mechelen waar ook de bekers en de checks aan de verschillende goede doelen zullen uitgereikt worden. Het walking diner is enkel op inschrijving of uitnodiging.
Meer info: www.sterrenopdegrasmat.be

Deelnemende restaurants
Op de grasvelden aan de Oscar Van Kesbeeckstraat 43 te Mechelen zullen teams en chefs van volgende restaurants het op 8 september tegen elkaar opnemen: Arenberg, Benoit Dewitte, Berto, Castor, Centpourcent, Colette, Dôme, d’Oude Pastorie, Hof van Cleve, Horseele, Hostellerie St. Nicolas, Kommilfoo, ’t Korennaer, Le Chalet de la Forêt, M Bistro, Michel, Nathan, Publiek, Sans Cravate en Tinèlle. In het kader van het tornooi zullen ook spelers van Amp Football Belgium aantreden. Samen met een aantal BV’s zullen ze laten zien wat het is om te voetballen op 1 been of in de goal te staan met 1 arm. Nu al respect voor dat team. Het gehele voetbalgebeuren zal professioneel gepresenteerd worden door Sabine Goethals.

Foodvillage en entertainment
Iedereen die de fantastische sfeer van een ongedwongen sportieve dag voor het goede doel wil opsnuiven is al van de voormiddag welkom om te supporteren op de terreinen van KRC Mechelen. Voor één keer kun je chefs en hun team niet in de potten zien roeren of opdienen maar zien voetballen. De toegang overdag is trouwens volledig gratis. Naast het sportieve luik is er ook heel wat randanimatie. In de Foodvillage zorgen verschillende standen voor de innerlijke mens: oesters van Côtes Normandes, barbecue door Chef i.s.m The Smokey Devils en door Yakiniku Grill, pasta door Altoni, Aziatisch door OrienBites, gastronomische kroketten van Gastronello en ijsjes van Heide Atelier. Bar A Bruce zorgt voor mocktails, Victor & Charles schenkt champagne, en aan de main bar kan je frisdrank en bier verkrijgen i.s.m. Duvel en Pepsico, Nespresso zorgt voor koffie met een koekje van Bofin.
Bij Mylène kan je je laten schminken en kapper Rebelation zorgt ervoor dat je kapsel picobello ligt.
Er is een springkasteel voor de kinderen, kickertafels, Photobooth van Aikon en nog veel meer.
Met de aangeboden krasloten zijn op 8 september meer dan 900 prachtige prijzen te winnen.
Voor amper 10 euro per kraslot maak je kans op o.a. een juweel t.w.v. € 1000, een boottrip, een ballonvlucht, een barbecue, een cadeaubon van 1 van de deelnemende restaurants, bongo-bonnen, een weekendje rijden met een Porsche, potten en pannen, keukenlinnen, een koffiemachine, een stoomstrijkijzer, … en nog zooo-veel meer.

Het Goede Doel
De ganse sfeervolle dag staat in het teken van verschillende goede doelen. G-Sport Vlaanderen en onder meer de voetbalteams van K.R.C. Mechelen en KV Mechelen zorgen ervoor dat mensen die door een lichaamlijke of andere handicap niet in het vakje van de regulaire competitie vallen toch aan competitie sport kunnen doen. Heide Atelier zet dan weer jong volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel aan het werk in hun zoete atelier. Producten van Heide Atelier zullen ook te proeven zijn in de foodvillage. Anvas Sport zorgt ervoor dat Anders Validen toegang krijgen tot verschillende sportdisciplines. Studio Borgerstein zet kunstenaars met een beperking in het daglicht. De kunstenaars van Studio Borgerstein halen voor Sterren op de Grasmat al hun creativiteit boven. De winnaar, verliezende finalist, ploeg met de beste supporters en fair-playploeg ontvangen op 8 september een trofee van hun hand. De trofeeën worden uitgereikt tijdens het avondgebeuren met walking diner in het Porsche Centrum Mechelen.
Een volledig programma is terug te vinden op www.sterrenopdegrasmat.be
Een volledig verslag van deze dag kun je terugvinden op horeca platform.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*