Steigenberger Wiltchers brengt een sterrenmaaltijd buiten de hotelkamer

In februari konden de restaurants nog niet heropenen en voor maart zijn er evenmin vooruitzichten. Hotel Steigenberger Wiltchers gaat de uitdaging aan om sterrenmaaltijden aan te bieden in samenwerking met chef-kok Kevin Lejeune en zijn team, die de eenvoudige roomservice overklassen en de hotelgasten een avond bezorgen “alsof die op restaurant is”. Een heus sterrenbord in een klassedecor, kortom alles om de smaakpapillen en pupillen een avond lang de kost te geven.

Chef Kevin Lejeune, jonge sterrenchef sinds 2019 en uitgeroepen tot Young Chef of the Year door de recentste Gault&Millau Belux-gids, staat de hele maand maart tot Pasen aan het sterrenfornuis in Steigenberger Wiltcher’s. Voor de gelegenheid is een groot deel van de vijfsterrenkamers op de eerste verdieping omgebouwd tot individuele eetzalen, zodat de bewoners van de familiekamers en -suites met hun gezin of met z’n tweeën (en dus steeds in hun bubbel) van een sterrenverblijf kunnen genieten met een “6 stars dinners” (5 sterren plus één) zonder dat zij naast hun bed hoeven te tafelen.

Nadat de koppels zich hebben geïnstalleerd in hun kamers en zich hebben kunnen ontspannen met een verrassing van de chef, worden ze uitgenodigd om naar hun sterrenkamer te gaan op de eerste verdieping. Daar worden zij verwelkomd door de maître d’hôtel van La Canne en Ville (het restaurant van chef-kok Kevin Lejeune), die de verplaatsing ook de hele maand maakt om de ervaring van zijn keuken naar de eetkamer uit te breiden. Een 4-gangenmenu, ingeleid met een glas Bollinger champagne, zal vervolgens door de chef-kok en zijn team worden opgediend volgens de strengste regels inzake elegantie, comfort en verfijning die eigen zijn aan de grote huizen, maar met volledige naleving van het wettelijk kader inzake covid. En dit, vanaf hun aankomst tot de volgende morgen door middel van kleine melodieuze noten die het verblijf zullen opluisteren dankzij een partituur die alleen een sterrenchef kan componeren.

De actie loopt van 2 maart tot 10 april voor maximaal 40 personen per avond. Diners van dinsdag tot zaterdag, alsook in het paasweekend, inclusief paasmaandag. Aankomst tussen 19u en 20u. Forfait van 150 euro per persoon bovenop het tarief van een kamer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*