Tony Rus wordt na overname van Splin ook ontwikkelaar van spelen

De Limburgse Groep Tony Rus, die binnen de horeca vooral bekend is van de exploitatie van kans- en amusementsspelen wordt nu ook ontwikkelaar en producent. Een gevolg van de overname van Splin, de grootste op dat vlak in België.

Ontwikkeling
Groep Tony Rus uit Oudsbergen heeft bekend gemaakt dat het Splin heeft overgenomen. Splin is een productiebedrijf dat in 1978 werd opgericht door Alexis Dupuis. Onder het bewind van huidig manager Fabian Demoulin groeide de onderneming uit Thimister (nabij Verviers in de provincie Luik) uit tot Belgisch marktleider in de ontwikkeling en productie van kansspelen voor de horecasector.

Marktkennis
Na 35 jaar in de business weten ze ondertussen bij Tony Rus wat de spelers aanspreekt, wat hen doet spelen en waar het hoogste rendement ligt voor de horeca-uitbater. Met de overname van Splin zal er nu ook de mogelijkheid zijn om een nieuwe generatie van kansspeltoestellen te ontwikkelen. Zo geraakt de firma niet alleen betrokken bij de exploitatie maar ook bij de ontwikkeling van kansspelen volgens de vragen van de klant. Deze aanpak zou moeten resulteren in een meerwaarde voor alle partijen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*