Sial 2020 verplaatst naar najaar 2022

De Comexposiumgroep kondigt het uitstel aan van de SIAL Paris 2020-editie die aanvankelijk gepland was voor dit najaar, naar 15 tot 19 oktober 2022.

Om een dergelijk internationaal evenement in deze periode van pandemie mogelijk te maken, heeft SIAL Paris de initiatieven vermenigvuldigd. Echter, na overleg met exposanten en bezoekers, en in een snel wijzigende context van internationale onzekerheid, werd uiteindelijk beslist tot uitstel van het evenement.
Nicolas Trentesaux, Managing Director van SIAL Global Network legt uit dat “SIAL Paris trouw wil blijven aan zijn missie met de vaste bedoeling om contact te houden en het herstel en de transformatie van de spelers in de de agrovoedingssector op wereldschaal te stimuleren”.

Om de professionals in de voedingsindustrie een ervaring te garanderen die aan hun verwachtingen voldoet, is SIAL Paris daarom uitgesteld in 2022 van 15 tot 19 oktober. Inderdaad, elk jaar brengt SIAL Parijs gewoonlijk 7200 exposanten samen uit meer dan 120 landen en trekt 300.000 deelnemers. Het brengt ook de markt en de trends in de voedingssector in kaart. en vindt zichzelf al meer dan 50 jaar opnieuw uit, als een belangrijke speler in de voedingsindustrie.

SIAL Paris houdt zich aan haar woord en zal vanaf oktober 2020 verschillende nieuwe vergaderingen voorstellen, waarbij de nadruk zal liggen op de volgende onderwerpen wereldwijde trends en innovaties die de voedingsindustrie van morgen vormgeven. In het bijzonder, met unieke en exclusieve grote studies over voeding weredwijd, utgevoerd door deskundige partners van SIAL zoals Kantar, ProteinXTC en Gira. Een diepgaande analyse van de belangrijkste trends en hoe deze zich ontwikkelen in de loop van de tijd, gebaseerd op het drieluik: consumentenverwachtingen, productinnovatie en gedrag in de restaurantbranche buitenhuis. “Daarnaast zullen we ons wereldwijde netwerk blijven uitbreiden om regionale groeiplatformen te bieden… met grote jaarlijkse evenementen in China, Canada, Indonesië, India of de Verenigde Arabische Emiraten” aldus Nicolas Trentesaux.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*