Sergio opent nieuw restaurant in Antwerpen

Foto:Max Vicca

Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en Frites Ateliers kiest de Nederlandse chef opnieuw voor Antwerpen. Restaurant én café ‘Le Pristine’ zal in april 2020 haar deuren openen aan de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen.

Volgens de eerste berichten op social media zal de Zeeuwse keuken er centraal staan, gekruid met een gezonde portie Italiaanse flair. Het restaurant zal zowel reservaties als walk-ins aannemen, in het café is reserveren niet mogelijk. Ideaal dus voor een korte stop tijdens het winkelen.

Ongerept
De naam Le Pristine komt van het Engelse woord ‘Ongerepte’ en betekent puur en authentiek. Twee woorden die Sergio Herman dierbaar is in elk project. Het is een Engels woord, maar tegelijkertijd voelt het erg Frans. Met deze verwijzing wordt de link gelegd naar de gastronomische brasserie cultuur en wordt tegelijkertijd het internationale karakter benadrukt.

Bistro
Over de inrichting is nog niet veel geweten. Wel zou de inspiratie komen van het internationale karakter van Franse bistro’s. Het menu en concept worden ontwikkeld door Herman zelf, voor de verdere uitwerking zullen twee chefs aangesteld worden, die al ervaringen hebben opgedaan in zijn andere restaurants. De samenstelling van het team, de opening en het menu worden binnenkort bekend gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*