Sergio Herman is van de kaart

Sommigen zullen bovenstaande titel met positief knikkend hoofd beamen. Eigenlijk is het een verwijzing naar wat Sergio Herman zal brengen tijdens de vijfde editie van culinaire festival FoodFest in Cadzand.

FoodFest

FoodFest is een platform met focus op eten, drinken, muziek en culinaire gesprekken in Cadzand-Bad, net over de Vlaamse grens. De vijfde editie van het tweedaagse festival vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend op 24 en 25 mei 2020. De reizen die de chef en gastheer van het festival voor het VTM programma Van De Kaart maakte hebben duidelijk niet alleen Sergio geïnspireerd en uitgedaagd, ook het groot aantal kijkers was enthousiast. Om hen te bedanken voor hun massale steun aan het programma, nodigt Sergio de kijkers uit om al zijn internationaal opgedane kennis en nieuw aangeleerde smaken zelf te komen proeven op het culinaire festival. Met 6 exclusieve gerechten eert Herman de producten, landen en pure smaken die Van De Kaart hem brachten en brengt ze in geheel eigen ‘streetfood’ stijl naar Cadzand-bad. Sergio deelt de inspiratie die hij opdeed in Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen met het grote publiek en brengt de wereld naar zijn bakermat: Zeeland. Hij serveert internationaal geïnspireerde gerechten met lokale Zeeuwse producten op FoodFest 2020!

Programma & tickets

Voor een volledige line-up van het culinair festival is het nog enkele weken wachten maar nu zijn er reeds tickets beschikbaar via de website. Net als in 2019 werken de organisatie achter FoodFest, Sergio Herman, Syrco Bakker en Iman Soomers samen met de oprichters en makers van WECANDANCE, elrow Town Antwerp & Fire Is Gold: Wim Van der Borght & Bart Roman, CEO’s van Atmosphere Architects. Het is dus weer eens aan te raden er vroeg bij te zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*