Seoul South Station komt naar Gent

Het succes in Leuven brengt het street food restaurant Seoul South Station naar de Gentse Overpoort. Ook in Gent zal het minimale interieur doen denken aan een Koreaanse treinstation.

Korean fried chicken
Bij de fast-streetfood vestigingen van Seoul South Station kunnen klanten terecht voor Korean fried chicken of Korean fried cauliflower in een burger, bowl of als rice dish, maar ook voor typische sides als kimchi, soju en bubble tea. Hoewel de ruimte beperkt is zal de Gentse vestiging twee verdiepingen tellen met een open keuken. Net zoals in Leuven zal het interieur de stijl van Seoul South Station weerspiegelen, met rode vloeren, paarse muren en een industriële look. Ook het menu zal vergelijkbaar zijn met de vestiging in Leuven.

Niet alleen Gent
Vorige zomer trok het concept naar verscheidene festivals zoals Tomorrowland en Pukkelpop. Ook op die weides werd de aanpak gesmaakt door veel festivalgangers. De Korean Fried Chicken Burger werd tijdens de competitie van ‘Best Burger of the Benelux’ , zelfs beloond met een derde plaats. Het succes doet de zaakvoerders, initiatiefnemers, alvast verder denken dan Gent want ook in Brussel en Antwerpen wil men nog meer zijn stempel drukken. Om hun ambitie nog meer in de kijker te plaatsen zal Seoul South Station ook aanwezig zijn op Made In Asia, het grootste manga-event van België, en haar Franse evenknie Japan Expo. Nog in 2024 brengt het restaurant, in samenwerking met een Brusselse brouwerij, een eigen bier op de markt.
Foto: Wingman Agency voor Seoul South Station

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*