Salons Reigershof in Kalken

Waar ooit het Reigersnest was, gevolgd door Dorp 49 opent Salons Reigershof in Kalken. Betaalbare all-in formules voor iedereen is het concept dat Matthieu Spruytte voor ogen heeft onder de kerktoren van de Oost-Vlaamse gemeente.

Salons
De namen restaurant, bistro of brasserie zijn met het nabijgelegen Schelde water weggeveegd van de gevels aan het pand op het dorpsplein 49 te Kalken. Vanaf heden kan men er terecht in Salons Reigershof’. De naam verwijst naar de unieke formule die in de ruime omgeving geen navolging kent.

All-in
Op zaterdagavond en zondagmiddag wordt er een all-in buffet geserveerd met aperitief, wijnen, frisdranken, voorgerechtenbuffet, hoofdgerecht en dessertbuffet. Het hoofdgerecht, waarbij diverse keuzemogelijkheden zijn wordt aan tafel bediend. Daarbij wordt de kaart getrokken van de Frans-Belgische maar klassieke keuken. Daarna is er, inbegrepen in all-in formule mogelijkheid om zich nog aan een danspasje te wagen. Op die manier weten de mensen op voorhand wat ze voor een avond of middag smakelijk vertier betalen zonder voor onverwachte verrassingen te komen staan’ aldus zaakvoerder Matthieu Spruytte. Wie deze eenvoudige, democratisch geprijsde formule niet zo zitten kan op dezelfde tijdstippen kiezen voor de restaurantkaart met een vast menu. Dat alles steeds op reservatie.

Familie of bedrijf
Omdat een week zeven dagen telt staat Salons Reigersnest open voor alle mogelijke feesten. Van babyborrel tot huwelijksfeest. Van communie langs familiebijeenkomst. Dat alles in zeer verzorgd kader ondersteund door een professioneel team dat alle wensen kan invullen. De accommodatie leent zich ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals productievoorstellingen, personeelsfeesten, seminaries, recepties, enz…. . Dat steeds met zowel met de nodige technische als smakelijke omkadering.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*