Salon Horecatel uitgesteld naar september 2021

De beursorganisator WEX kondigde zopas het uitstel aan van de drie grote voorjaarsbeurzen die het organiseert, waaronder de ook bij Vlamingen populaire Horecatel, die verschoven wordt naar september 2021.

Horecatel sloot dit jaar op 11 maart zijn deuren… net voor de aankondiging van de lockdown. Sinds die datum zijn alle evenementen in het WEX-beurscomplex geannuleerd of uitgesteld.

Dit jaar had WEX het geluk zijn grote beurzen nog voor de lockdown te kunnen organiseren, en had het nog steeds de hoop om deze op dezelfde data in 2021 te inplannen. Sinds vele maanden worden alle sanitaire maatregelen getroffen, met strikte inachtneming van de beurs- en horecaprotocollen, zodat de beurzen van Batimoi, Municipalia en Horecatel op de geplande data zouden kunnen worden gehouden. Alles stond klaar om bezoekers in de meest veilige omstandigheden te ontvangen.

Laurent Briou, Algemeen Directeur van WEX deelt daaromtrent het volgende mee: “We moeten de feiten onder ogen zien: gezien de explosieve ontwikkeling van de pandemie, de sluiting van de horecasector, de nieuwe beperkingen die door de federale en regionale autoriteiten zijn aangekondigd en de toekomstige beperkingen, die nog strenger zouden kunnen zijn, is het niet langer redelijk om te denken aan het handhaven van deze drie gebeurtenissen begin 2021. In een geest van collectieve verantwoordelijkheid, in samenwerking met het verplegend personeel en met respect voor de vele exposanten en bezoekers die er in de loop der jaren hun vertrouwen in hebben gesteld, heeft WEX daarom besloten om zijn drie grote beurzen in de wacht te zetten door ze enkele maanden uit te stellen. Voor Horecatel zijn de nieuwe data: 5 tot 8 september 2021.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*