Restaurant Taste in Leuven komt terug

Binnenkort kan je weer tafelen in restaurant Taste in Leuven. Tijdens de zomer verruilde het toprestaurant de stad voor de pop-up Chalet Taste in Duisburg. Maar nu de winter voor de deur staat, komen chef Bart Tastenhoye en zijn vrouw Dorotée Hoste terug. De heropening van Taste was gepland op 23 oktober, maar wordt nu uitgesteld tot de heropening van de horeca.

Buitenconcept

De voorbije zomer lieten Bart Tastenhoye en Dorotée Hoste Leuven even achter zich om zich te wagen aan een avontuur aan de rand van het Zoniënwoud. De reden is natuurlijk niet ver te zoeken. Door de coronacrisis en de gevolgen voor de horeca vonden ze dat het moeilijk was om hun restaurant in de binnenstad ‘coronaproof’ te heropenen. Ze zochten dus een alternatief en vonden dat in een ‘buitenconcept’ in Duisburg. In de pop up Chalet Taste konden ze zonder problemen de anderhalve meter afstand respecteren. Na een succesvolle zomer sloot de pop up  eind september de deuren.

Nieuwe look & feel

Ondertussen zat het echtpaar ook in Leuven niet stil en werden er in het pand waarin Taste gevestigd is enkele verbouwingen gedaan om te voldoen aan de regels van Covid-19. Bovendien werd ook het interieur opgefrist zodat er bij de doorstart van Taste sprake is van een nieuwe look & feel. De doorstart in de ‘nieuwe’ Taste na zes maanden sluiting is voorzien na de horeopening van de horeca, hopelijk op 16 november.

Met de herstart van Taste wordt er opnieuw aangesloten op het culinaire verhaal dat Bart Tastenhoye schrijft. De chef-kok verwierf een ster voor het restaurant Kelderman in Aalst, maar besloot toch te beginnen aan een nieuw culinair avontuur in Leuven. In het voorjaar 2017 openden Bart en Dorothée restaurant Taste. Het restaurant werd meteen een culinaire hit. Met de doorstart wordt er hier ongetwijfeld een vervolg aan toegevoegd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*